Privacy Notice

Privacy Policy

Denne fortrolighedspolitik forklarer i generelle vendinger, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger. Den vil gælde for alle personlige oplysninger, du giver, når du registrerer dig hos os.
Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og den type tjeneste, du anmoder om. For eksempel har vi, når du ønsker at købe et produkt fra dette websted kan indsamle oplysninger såsom dit navn, e-mailadresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og andre relevante oplysninger til dit køb.
Da vi er forpligtet ved lov at opnå samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", vil vi antage, at du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger til os for anvendelse i overensstemmelse med denne politik, medmindre du fortælle os, hvad andet.
Hvordan vi indsamler oplysninger
Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du handler med os via vores hjemmeside, eller når du har kontakt med os personligt. Vi indsamler ikke personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi mener, at dit samtykke gives, når du udfylde felterne nødvendige for at fremme en transaktion via denne hjemmeside.
Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger
normalt indsamle dine personlige oplysninger til følgende formål:
1.. For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og services
2.. At levere produkter, du har bestilt fra os
3.. For at give dig oplysninger om vores produkter og services
4.. For at anmode om din mening om vores produkter, tjenester, markedsføring og hjemmeside.
Videregivelse af personlige oplysninger til tredje
Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjemand med henblik på for hvilken oplysningerne blev indsamlet, eller for relaterede formål, for eksempel for gennemføre en transaktion på dine vegne, eller give dig et produkt, du har købt. Vi engagerer tredjepart entreprenører til at udføre tjenester for os, som indebærer håndtering af personlige oplysninger, vi har entreprenøren. For eksempel med tiden tredjepart entreprenører til:
1.. Lever produkter købt fra denne hjemmeside
2.. Give elektronisk pengeoverførsel, kreditkort forarbejdning og relaterede ydelser udgør

Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger

Vi udføres sikkert dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, udleje eller sælge. Vi vil tage alle rimelige skridt til at holde sikre alle oplysninger vi har om dig. Personlige oplysninger kan lagres både elektronisk på vores edb-system. Firewalls, passwords, anti-virus software og e-mail-filter for at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.
Løse dine bekymringer

Hvis du har spørgsmål om, hvordan din personlige oplysninger indsamles eller anvendes, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din forespørgsel eller klage så hurtigt som muligt.

Tilbage